Minacord Media je vlasnik 3 televizije – K1, TVDR i Kazbuka.
Emitujemo se na Telekomovim, Supernova i Orion TV platformama. Sve tri televizije su u HD signalu.

Program K1 televizije je dinamičan, zabavan, raznovrstan, pristojan i estetski dominantan na našim prostorima. Osim najbolje zabave, gledaocima nudi i vrhunske informativne emisije, kao i zanimljive serijske i filmske sadržaje.

TVDR je prava televizijska klinika, koja gledaocima iz prve ruke pruža sve informacije o zdravlju, kao i brojne savete lekara o zdravom životu. Uz ovu televiziju, doktor je uvek u vašoj kući.

Ono što ne nudi ni jedan drugi program za decu na ovim prostorima, nudi Kazbuka. A to su originalne emisije sopstvene produkcije, koje ispunjavaju dva glavna uslova kvalitetnog dečjeg programa: zabavne su i edukativne.

SPONZORSTVO EMISIJE

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – Lead IN/Lead OUT pre i posle emisije, inserteri tokom trajanja emisije, brendirane najave tokom dana, product placement u dogovoru sa scenografom, gostovanja u emisijama.

SPONZORSTVO SATA

Brendiranje tačnog vremena ispred Tanjug Tačno vesti u 7h, 15h, 19h i 22h radnim danima i 7h, 19h i 22h vikendom, sa elementima sponzora u trajanju od 15 sekundi.

SPONZORSTVO VREMENSKE PROGNOZE

Brendiranje vremenske prognoze, Lead IN/Lead OUT pre i posle vremenske prognoze, inserteri, emitovanje tv spota u reklamnim blokovima, u okviru jutarnjeg programa UranaK1 i rano popodnevne emisije Kec na 11.

SPONZORSTVO CELODNEVNE ANIMACIJE

Emitovanje svakog radnog dana i vikendom. Sponzorstvo ove animacije isključuje emisije koje imaju plaćena sponzorstva i reklamne blokove. Velika frekvencija emitovanja, do 30 puta dnevno.

SPONZORSTVO FILMA

Najveći domaći filmski hitovi i najmoderniji strani filmovi, svakog vikenda. Sponzorstvo podrazumeva brendiranje najave za film, animirani SPONZOR inserter u gornjem levom uglu 2x u toku filma, reklama u sečama filma.

Cena TV paketa K1

Obračunavanje cene u slučaju zakupa manjeg broja emitovanja od paketa (manje od 180).  Primenjuju se sledeći koeficijenti uvećanja:

Obračunavanje cene u slučaju kraćeg trajanja reklame (manje od 30″).
Primenjuju se sledeći koeficijenti uvećanja:

Cena TV paketa TVDR

Cena TV paketa KAZBUKA

BLOCK BUMPERS - K1

BLOCK BUMPERS - TV DOKTOR

Mesec dana

TV DOKTOR
DAYPART 08-23H€ 1.500

BLOCK BUMPERS - KAZBUKA

Mesec dana

KAZBUKA
DAYPART 08-23H€ 1.000

Napomene

Gledaj bez stida

k1tv-logo

Televizija posvećena kvalitetnom informativnom, muzičko-zabavnom, serijskom i filmskom programu. Sadržaj kanala podrazumeva sopstvenu proizvodnju informativnog, muzičkog programa i zabavnih emisija, kao i premijerno emitovanje popularnih stranih TV formata.

Kontakt

Prati nas