26. novembar 2021.
/ Zabava

Džejla Ramović: Nisam štreber, baš i ne volim školu

podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Mlada i lepa, druga ženska pobednica takmičenja „Zvezde Granda“, otkrila je danas da iako je neki u ekonomskoj školi koju pohađa u Goraždu zovu štreberom, ona to zaista nije.

Mlada i lepa, druga ženska pobednica takmičenja „Zvezde Granda“, otkrila je danas da iako je neki u ekonomskoj školi koju pohađa u Goraždu zovu štreberom, ona to zaista nije.

  • Neki kažu da sam štreber ali ja mislim da nisam. Nije baš da nešto preterano volim školu – rekla je Džejla Ramović s osmehom u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji. – Naravno, to ne znači da mi škola nije prioritet. Nikada nisam dozvolila da mi pevanje i takmičenje utiču na bilo šta u životu, a prevashodno na uspeh u školi. Četvrta sam, završna godina i želim da upišem fakultet. Verovatno će to biti ekonomski, i volela bih da ga završim i da uporedo nastavim da se bavim muzikom. Mlada sam, mislim da ću sve uspeti. Verujem da se sve desi u svoje vreme.

Džejla je u Beogradu uvek kada ima obaveze i snimanja, a inače, uprkos velikoj slavi, ona u svom rodnom Goraždu živi sasvim normalnim životom.

  • Nisam svesna svih pohvala i komplimenata, jer ih ja doživljavam na drugačiji način. Ne dopuštam sebi da me to ponese ili poremeti. Ja sam ona ista Džejla koja sam i bila, jako normalna. Mnogo sam mirna inače, povučena, pa mi svi govore da sam na sceni potpuno drugačija. Ne znam ni kako da odgovaram na komplimente u vezi sa izgledom, bude mi neugodno – priznala je osamnaestogodišnja pevačica.

Iako je pobedila u „Zvezdama Granda“, Džejla je istakla da smatra da je najbolja u zabavnoj muzici i toga se drži, iako joj naravno, nije strano niti teško da zapeva i neku narodnu pesmu.

Gledaj bez stida

k1tv-logo

Televizija posvećena kvalitetnom informativnom, muzičko-zabavnom, serijskom i filmskom programu. Sadržaj kanala podrazumeva sopstvenu proizvodnju informativnog, muzičkog programa i zabavnih emisija, kao i premijerno emitovanje popularnih stranih TV formata.

Kontakt